Változás kell!

2024.04.20. 12:29

Szentkirályi Alexandra: az első csata megnyerve! (videó)

Összegyűlt a szükséges számú aláírás Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelöltségéhez – közölte Hidvéghi Balázs a Facebook-oldalán megosztott videójában. A nap folyamán a kormánypártok által támogatott jelölt le is adta az ajánlásokat a Főpolgármesteri Hivatalnál.

MW

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje és Hidvéghi Balázs kampányfőnök, a Fidesz EP-képviselője

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

Hidvéghi Balázs: folytatódik az aláírásgyűjtés Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelöltségéhez

Összegyűlt a szükséges számú aláírás Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelöltségéhez, de folytatják a gyűjtést – jelentette be Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője szombaton a Facebook-oldalán megosztott videójában.

Hidvéghi Balázs, aki egyben Szentkirályi Alexandra kampányfőnöke is, azt mondta, aktivistáik jelzése szerint bőven meg is haladták a szükséges ötezer aláírást; a politikus mindenkinek megköszönte a támogatást.

Hozzátette, hogy most összesítik az íveket, és szombat délután le is adják azokat a Nemzeti Választási Irodában.

A munka azonban folytatódik, folytatjuk az aláírásgyűjtést, standolunk, kopogtatunk, járjuk a kerületeket, mert Budapesten változás kell. Hajrá, Budapest, Hajrá, Alexandra!

 – fogalmazott a politikus.

Az aláírásgyűjtésről Szentkirályi Alexandra is megosztott egy bejegyzést közösségi oldalán

Elindult a kampány, elindult az aláírásgyűjtés! A Széll Kálmán téren kezdtünk, amit Tarlós Istvánnal az előző városvezetés alatt neveztünk át és újítottunk fel – mondta a politikus Facebook-oldalán.

– írta közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Szentkirályi Alexandra: az első csata megnyerve!

Elsőként gyűjtöttem össze és adom le a támogató aláírásokat a főpolgármesteri jelöltségemhez – írja közösségi oldalán Szentkirályi.

Ötven nap van hátra a választásokig, ötven napunk van, hogy változást érjünk el Budapesten

– tette hozzá.

Szentkirályi Alexandra leadta a főpolgármester-jelölti indulásához szükséges aláírásokat

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje leadta az aláírásokat ahhoz, hogy el tudjon indulni az önkormányzati választáson.

Szentkirályi Alexandra Budapesten, a Főpolgármesteri Hivatalnál szombaton kiemelte, hogy még a szükségesnél is több ajánlást gyűjtött össze.

Mielőtt leadta a dobozban magával hozott dokumentumokat, kijelentette, „hatalmas köszönettel tartozom annak a sok ezer budapestinek, aki a támogatásáról biztosított engem, ezeknek az ajánlásoknak az aláírásának a formájában is”.

Azt mondta, hogy a következő napokban, hetekben folytatódik majd a munka. Budapest minden szegletébe el fog menni, egyrészt, hogy meghallgassa a fővárosiakat, másrészt, hogy ismertethesse velük hétpontos tervét, amellyel szeretné végre kivezetni a múltból a fővárost, és elindítani egy építkezés irányába.

Hozzátette, szeretné, ha le tudnák zárni a múltat, maguk mögött tudnák hagyni az állandósult dugókat, a folyamatos koszt az utcákon, az élhetetlen várost, a zajszennyezést, „a csőd szélén táncoló budapesti életet” – jelentette ki.

Szentkirályi Alexandra úgy fogalmazott: azért fog dolgozni, hogy ne Gyurcsány Ferencnek legyen főpolgármestere, hanem a budapestieknek.

„Én szeretném lezárni végre ezt a dicstelen Gyurcsány-korszakot itt a Városházán, és Budapestet elindítani újra a fejlődés útján, ahogy 2019 előtt ezt már megtettük” – fogalmazott a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Szentkirályi Alexandra a közmédia képviselőinek a helyszínen azt mondta, a kampány legfontosabb üzenete számára az, hogy „visszatérünk-e a múltba, és a múltban ragad-e Budapest, és a múlt emberei fogják Budapestet irányítani, élükön Gyurcsány Ferenccel, vagy pedig előre tudunk-e lépni”.

Szentkirályi Alexandrát a helyszínre és az épületbe is kísérte Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője, aki egyben a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének kampányfőnöke is.

Szentkirályi Alexandra a videóban is köszönetet mondott támogatóinak:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában