Változást Budapesten!

2024.04.20. 10:42

Szentkirályi Alexandra: a Városháza a Gyurcsány-család udvari cége lett

2019 óta újra Gyurcsány-korszak van a fővárosban – jelentette ki a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje a közösségi oldalán.

MW

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP fõpolgármester-jelöltje beszédet mond budapesti kampányindító rendezvényén

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Szentkirályi Alexandra rámutatott: a Városháza a Gyurcsány-család udvari cége lett. „A haveroknak jár a milliós fizetés meg a jutalom, hol hivatalos, hol kevésbé hivatalos formában” – tette hozzá.

Mi lett ennek a nagy ölelkezésnek az eredménye? – tette fel a kérdést a kormánypártok jelöltje.

A kassza üres, a város koszos, a budapestiek nagy része dugóban rostokol vagy épp a megállókban, mert busz ugyan jön, de ritkábban. Az utakon kátyúkon bukdácsolunk át vagy veszélyes kerékpársávokon tekerünk. A gondozott zöld parkok helyett gazos méhlegelőkön sétálhatunk, az utcák pedig közben olyan szemetesek és piszkosak, mintha állandóan lomtalanítás lenne, amit végül soha senki nem takarít el

 – mutatott rá Szentkirályi Alexandra.

Úgy tűnik, Karácsony Gergely, a csődpolgármester elfelejtette, hogy egy város vezetése a cselekvésről szól, nem pedig az üres ígéretekről.

– hangsúlyozta. Hozzátette: „Változást Budapesten!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában