Ország-világ

2016.08.03. 10:32

Műteni kell Demjén Ferencet

Nem a várakozásoknak megfelelően gyógyul Demjén Ferenc törött jobb felkarja, ezért a Kossuth-díjas énekessel rosszt hírt közöltek az orvosai.

Demjén Rózsi június közepén az Itt élned, halnod kell című musicalben énekelt a Hősök terén, amikor a koncert után, a sötétben megbotlott, és beütötte a karját - idézi fel a Bors.

Eltört a jobb felkarja, azonnal gipszet kapott, amit három hétig viselt, majd gipszét karrögzítőre cserélték. Azóta újabb három hét telt el, és a kontrollvizsgálaton kiderült, nem gyógyul rendesen.

– Meg kell operálni a karomat. Nem úgy forrtak össze a csontok, ahogy kellett volna – számol be az aggasztó fejleményről Rózsi a Borsnak.

– Most folyik az egyeztetés az orvosokkal, hogy mikor műtsenek, mert nem szeretnék koncertet lemondani. A rehabilitációm is a színpadon fog történni – teszi hozzá hanyagul.

A muzsikus, aki előreláthatólag augusztus végén fekszik műtőasztalra, mert menedzsmentjének akkor sikerült tíz olyan napot találni a naptárában, mikor nem lesznek fellépései.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában