Bulvár, celeb

2016.06.29. 18:13

Daniel Craig és Halle Berry közös filmben fog szerepelni

Daniel Craig és Halle Berry lesz a sztárja Deniz Gamze Erguven török rendező Kings című angol nyelvű filmjének, amely az 1992-es Los Angeles-i zavargásokról készül.

Craig a magának való Ollie-t alakítja, míg Berry egy gyermekeit  féltő, kemény anyát. Mikor a Rodney King-tárgyalás miatt a város  szinte szétrobban a feszültségtől, Ollie, aki titkon szerelemes a  nőbe, segít neki a gyerekek felkutatásában és kimenekítésében az  utcai erőszakból.   


A deadline.com beszámolója szerint a Kings hasonlóan ötvözi  majd a könnyed hangot és erős érzelmeket, mint a rendezőnő Mustang  című bemutatkozó filmje.  


A Los Angeles-i zavargások hat napig tartottak, 55 halálos  áldozatot követeltek. Az indulatok először Rodney King afroamerikai  gépkocsivezető bántalmazásakor szabadultak el: a sofőrt három fehér  és egy spanyol ajkú rendőr verte össze brutálisan, mert nem akart  megállni a közúti ellenőrzésnél. Bár videofelvétel is készült a történtekről, a csak fehérekből álló esküdtszék felmentette a  rendőröket. Ezt követően tört ki a város történelmének legsúlyosabb  zavargása, amelynek csak a Nemzeti Gárda és a hadsereg segítségével  sikerült véget vetni.   


Erdogan a Mustang sikere után tért vissza régóta dédelgetett  filmtervéhez. A Mustang, amely a hagyományok rabságába  kényszerített öt török lánytestvér rokonoknál töltött közös  vakációját meséli el, díjat kapott az Európai Filmakadémiától, és a  legjobb idegen nyelvű film Oscarjára is jelölték.  


A Bond-sztár legutóbb a Spectre - A Fantom visszatér című  007-es filmben játszott. Hamarosan Steven Soderbergh  Nascar-versenyről szóló filmjében, a Logan Lucky-ban áll a kamerák  elé. [namelink name="Halle Berry"] Kidnap című gyerekrablós filmje decemberben kerül  a mozikba, mostanában pedig a Kingsman: The Golden Circle című produkciót forgatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!