Kék hírek

2016.06.03. 12:05

13 éves húgával fajtalankodott a budapesti 18 éves fiú

Egy 18. életévét még be nem töltött fiatalember ül le pénteken a vádlottak padjára a Budapest Környéki Törvényszéken.

F. Z.-t tizennyolcadik életévét be nem töltött személy, valamint hozzátartozó sérelmére erőszakkal, illetve az élet vagy testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolják - írja a BorsOnline.

A tinilány hiába próbált ellenállni, bátyja szétfeszítette lábait és perceken keresztül közösült vele (Képünk illusztráció)

A tinilány hiába próbált ellenállni, bátyja szétfeszítette lábait és perceken keresztül közösült vele (Képünk illusztráció)

Az ügyészség szerint F. Z. 2015. augusztus 15-én kora délután egyedül tartózkodott otthon testvérével, a 13 éves F. E.-vel. A fiú zuhanyozás közben kitalálta, hogy közösülni fog testvérével. F. Z. bement a húga szobájába, és odahívta a lányt is. A fiú ráparancsolt, hogy feküdjön hason az ágyra, a lány engedelmeskedett neki. Ekkor a srác megparancsolta, hogy húzza le pizsamanadrágját, amit a kislány már határozott „nem"-mel megtagadott. A vádlott ekkor ráfeküdt a testvérére, leszorította húgát, majd lehúzta a pizsamáját, miközben saját magáról is letolta a rajta lévő boxeralsót. A kislány próbált ellenállni, combját összeszorítva igyekezett tartani, és próbálta magáról lelökni a fiút. Ám ő szétfeszítette húga lábait és néhány percen keresztül közösült vele.


 

Borsonline.hu

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!