Szeged és környéke

2016.05.23. 13:04

Valaki Ferrarival mehet a Deja Vu fesztiválra

Attól, hogy valami retró, még nem feltétlenül öreg és lassú. Szeged nyárindító nosztalgiafesztiváljára, a Deja Vu-re egy 1993-as Ferrari 348 Spyderrel vonulhat be az a szerencsés nyertes, aki a XXII. Szegedi Borfesztivál ideje alatt a Deja Vu standjánál vásárolta meg napijegyét vagy bérletét.

A. T. J.

A nyertesért a budapesti Csonticar tulajdonosa, [namelink name="Csontos Zoltán"] megy el, és viszi be a fesztiválra a tűzpiros legenda fedélzetén. De nemcsak a földön, a levegőben is élvezheti nyereményét a szerencsés: a csomag része egy hőlégballonos koncertezés és egy korlátlan étel- és italfogyasztás is.


A középmotoros, V8-as kétüléses Ferrarit 1989 és 1995 között gyártották. A kis-Testarossa néven elhíresült típust egy 3.4 literes, 32 szelepes, V8-as motor hajtja. A kocsit Csontos egy aukción szerezte, azóta is személyes tulajdonában van, féltve őrzött kincsként kezeli. Az autót a gazdája Riccónak nevezte el, a Miami Vice főszereplője után. Ilyen kocsit hajtottak többek között a Miami Vice és a Magnum című sorozatban is.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!