Ország-világ

2016.05.11. 08:12

Helyreigazítás

munkatársunktól

A Lapcom Zrt. kiadásában megjelenő delmagyar.hu és kisalfold.hu internetes kiadványokban 2016. április 18. nápján megjelent https://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/az_egymasert_alapitvany_volt_az_nbh_kozvetitoje/2471224/ és http://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/az_egymasert_alapitvany_volt_az_nbh_kozvetitoje/2471224/

linkeken elérhető, "Az Egymásért alapítvány volt az NBH közvetítője" címmel meghelent cikk valótlanul állította, hogy "A Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) a szocialista kormányok idején az Egymásért Egy-Másért Alapítvány segítségével lépett kapcsolatba a Political Capitallel"..."


A cikkünkben leírt valótlan állítással szemban a valódi tényállítás a következő:


A Nemzetbiztonsági Hivatal és a Political Capital Kft. közötti kapcsolatfelvételben semmilyen szerepet nem játszott az Egymásért Egy-Másért Alapítvány vagy annak vezetője. A Political Capital Kft. soha semmilyen üzleti kapcsolatban nem állt az Egymásért Egy-Másért Alapítvány vezetésével, illetve Földesi Szabó Lászlóval. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában