Szeged és környéke

2016.04.26. 11:13

Hősies helytállásért kaptak elismerést a szegedi tűzoltók

Budapest, Szeged - Tollár Tibor tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízott főigazgatója elismeréseket adott át vasárnap Budapesten, a tűzoltónapi ünnepélyes állománygyűlésen öt szegedi tűzoltónak is.

Munkatársunktól

Mint elhangzott, emberfeletti küzdelmüknek köszönhető, hogy április 17-én azelőtt sikerült megfékezni a Dorozsmai úti telepen keletkezett lángokat, mielőtt azok elérték volna a közelben tárolt veszélyes anyagokat.


Példaértékű munkájáért a Rendkívüli Helytállásért Érdemjel arany fokozatát kapta [namelink name="Ördög István"] tűzoltó alezredes, a szegedi katasztrófavédelmi kirendeltség vezetője, a kitüntetés ezüst fokozatát kapta [namelink name="Fülöp Imre"] tűzoltó százados, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kiemelt főelőadója és [namelink name="Igaz István"] tűzoltó törzszászlós, a szegedi hivatásos tűzoltó-parancsnokság szerparancsnoka. Az érdemjel bronz fokozatát [namelink name="Bodó Mihály"] tűzoltó főtörzszászlós, szerparancsnok és [namelink name="Jegyes-Molnár Tamás"] tűzoltó zászlós, a szegedi tűzoltó-parancsnokság különleges szerkezelője vehette át a főigazgatótól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!