Bulvár, celeb

2016.03.24. 12:49

Sikerfilmek húsvétkor is a TV2 Csoportnál

Indul az NCIS legújabb évada.

Sikerfilmekkel várja nézőit a TV2 Csoport a húsvéti ünnepek alatt is. Már nagyszombaton kezdődhet a jókedv: 19 órakor a Bazi nagy görög lagzit láthatják a romantikus vígjáték kedvelői, majd rá egy hétre, április 2-án tűzik műsorra a hasonló hangulatú Görögbe fogadva című filmet.

Húsvétvasárnap a családé a főszerep: 16.05-kor a Nim szigete lesz látható, 19.00-kor pedig egy országos premiert, a Mr. Peabody és Sherman kalandjai című animációs filmet ajánlják a kicsiknek.

A szülőkre is gondoltak: a fergeteges vígjáték, az Elpuskázva 20.55-től egy olyan férfit mutat be, aki valószínűleg a világ legtöbb gyerekével büszkélkedhet. A főszerepben Vince Vaughn.

Húsvéthétfőn 9.45-től a mesetörténet egyik legszebbjét ajánlják a gyerekeknek: az Anasztázia izgalmas fordulatokat tartogat a Romanov család rejtelmes körülmények között eltűnt hercegnőjéről. 13.45-kor ismét egy országos premierrel, a Hopp amerikai vígjátékkal indulhat a délután, amely a húsvéti nyuszi és a csokigyár kalandjairól szól, majd Ben Stiller és Robin Williams főszereplésével 15.45-kor látható az Éjszaka a múzeumban 2.

Az ünnepi hétvégét egy családi vígjáték zárja: a Nanny McPhee és a nagy bumm 18.50-kor kezdődik Emma Thompsonnal.

Ezt követően már csak a nevetésé a főszerep: országos televíziós premier 21:05-től a Női szervek című akcióvígjáték, amelyben Sandra Bullock egy nagyképű FBI-ügynököt, Melissa McCarthy pedig egy szókimondó rendőrnőt alakít, akik ki nem állhatják egymást, ám mégis muszáj együtt dolgozniuk.

A SuperTV2 műsorán húsvéthétfőre két országos premiert is tartogatnak: egy héttel az amerikai TV premier után nálunk is látható lesz a gyerekek nagy kedvence, a Jégkorszak - Húsvéti küldetés 18.50-től, továbbá a Die Hard - Drágább, mint az életed 21.10-től Bruce Willis-szel.

Akik pedig az akciófilm mellett még több izgalomra vágynak, azoknak ajánlják a Percy Jackson filmeket két egymást követő szombat este. Nagyszombaton a Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak látható 19.30-tól, majd újabb országos premier, április 2-án 19.30-tól a Percy Jackson: Szörnyek tengere című kalandfilmben izgulhatunk Logan Lermanért.

Tavasszal a sorozatrajongók sem maradnak új részek nélkül: március 24-én csütörtökön 21.30-tól elindul az NCIS 13. évada a TV2 műsorán.

A tengerészeti helyszínelők elit csapatának újabb kihívásokkal kell megbirkózniuk, ugyanis miközben Gibbs különleges ügynök életéért küzdenek az orvosok, a Nemzetbiztonsági Hivatal nem sok időt hagy a csapatának kideríteni, mi is áll egy észak-koreai tengeralattjáró nukleáris fenyegetésének hátterében. A nyitórészek érdekessége, hogy Gibbs ügynököt nem akárki operálja meg, hanem Jon Cryer, a Két pasi - meg egy kicsi Alan Harperje.

Címkék#TV2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!