ÚtON: felbontott csatornaaknába hajtott egy autó a Szillérin, próbálják kiemelni - fotók

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.

Munkatársunktól

17.20: A Vízmű által felbontott, elkerített, kibetonozott csatornaaknába hajtott bele autóval egy férfi a Szilléri sugárúton. Kollégánk jelezte: a helyszínen van a rendőrség és a tűzoltóság is, de a tűzoltók nem tudják kiemelni az autót szorult helyzetéből. A trolivezeték miatt ugyanis nem tudják használni a darut - valószínűleg autómentőre lesz szükség. Mindkét irányban halad a forgalom, de vezessenek óvatosan, lassítsanak a baleset helyszínénél!

 

Felbontott csatornaaknába hajtott egy autó a Szillérin, próbálják kiemelni - GALÉRIA. Fotó: Karnok Csaba


Délutáni helyzetjelentés: Egyre sűrűbb a forgalom a város útjain. A Mars téren és a nagykörúton hosszú a kocsisor, a Hajnóczy utca-Londoni körút sarkán útbontás lassítja a haladást a szélső sávban. A belváros egyelőre jól járható. A Dugonics téren és a Hősök kapujánál már torlódik a forgalom.


A Hajnóczy-Londoni sarkán lévő útbontásról a következő közleményt küldte portálunknak a Szegedi Vízmű: "Csőtörés miatt ivóvízvezeték javítási munkálatokat végez a Szegedi Vízmű Zrt. a Hajnóczy utca és a Mars tér (Nagykörút) kereszteződésében.

 

A munkavégzés időtartama alatt sávlezárás (időszakosan az utca teljes szélességében) is szükséges, az útszűkület (útlezárás) torlódást okozhat. Kérjük, hogy az arra közlekedők fokozottan figyeljenek!

 

A munka az ivóvíz szolgáltatásban csak korlátozottan okoz átmeneti fennakadást az érintett körzetben.

 

A tervek szerint legkésőbb csütörtök reggelig a Vízmű elkészül a hibajavítással."

 




13.21 - Az Algyői híd újra járható. Nincs már útakadály.


10.55 - A Lonodni körút 1-nél lerobbant busz a belső sávban. Akadályozza a forgalmat.


Reggeli helyzetjelentés: Újszegeden a Temesvári körúton és a Bérkert utcán hosszú sorok vannak a lámpák előtt. Belvárosi híd is dugig van lassú a haladás. Mars téren és a nagy körúton egyre erősebb a forgalom. Víztorony téren  és a Csillag téren is sűrű a forgalom. Hősök Kapujánál csak araszolva lehet  haladni.


Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!


DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az [email protected] és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában