Ország-világ

2017.06.09. 15:21

TOP 6 - Ezekért a programokért érdemes a hétvégén a Balatonhoz menni

Balatongyörökön és Badacsonyban gasztronómiai fesztivált rendeznek, Keszthelyen a triatloné, Siófokon a vitorlázásé lesz a főszerep. Balatonfüreden a Hot Jazz Band és Harcsa Veronika is fellép, Alsóörsre az EDDA Művek és a Tankcsapda készül.

munkatársunktól

Háromlábú Fesztivál, Bográcsos Ételek Főzőversenye Balatongyörökön a Szépkilátónál

Balatongyörök, június 10.


A hagyományos rendezvény alapja, akkor a legfinomabb az étel, ha ízei összefőnek a bográcsban. Balatongyörökön minden adott a közös főzéshez, csodálatos panoráma, jó zsűri – felkészült versenyzők, szórakoztató kísérő programok. Közös főzés, sok sok kóstolás. További részletek: http://balatongyorok.utisugo.hu/programok/haromlabu-fesztival-692572.html


Keszegfesztivál Badacsonyban a mólónál

Badacsony, június 9-10.


A fesztivál legfőbb célja a Balatoni halfogyasztás népszerűsítése. A sok finom sültkeszeg mellé két napos magas színvonalú szórakoztató programsor várja a Badacsonyba látogatókat. További információk: http://badacsony.utisugo.hu/programok/keszegfesztival-304183.html


Keszthely Triatlon

Keszthely, június 10-11.


Szombaton a középtávú versenyt és a gyermekfutamot rendezik, a sprintversenyre vasárnap kerül sor. Szombat éjjel Éjszakai futást is rendeznek.


További információk: http://keszthelytriathlon.hu


Nemzeti Regatta

Siófok, június 10-11.


A hagyományteremtő céllal indított Nemzeti Regatta idén ismét megrendezésre kerül Siófokon! 2017. június 10-11-én Magyarország települései bontanak majd vitorlát. A kétnapos családi fesztivál során a látogatók egyszerre vehetnek részt egy tartalmas szabadidős programon, egy nívós sporteseményen, mindeközben a Balaton partján találkozhatnak Magyarország más tájainak szépségével és értékeivel is. Több korosztálynak szóló koncertek, gyerekprogramok, tematikus foglalkozások, néző és gyerekhajó programok színesítik a fesztivál kínálatát. 


További információk: http://www.nemzetiregatta.hu


Könyv Bor Jazz Fesztivál

Balatonfüred, június 10-11


A fesztivál június 6-án kezdődött.


Szombaton 19:30-tól A 72-es úton címmel Hobóval beszélget Csőcs Géza. Ugyancsak szombaton előbb a Hot Jazz Band ad koncertet 18:30-tól, majd 20 órától a 1705 lép fel.


Vasárnap 19 órától Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint koncertje kezdődik. További információk: www.balatonfured.hu 


Harley Davidson Open Road Fesztivál

Alsóörs, június 7-10


A Harley-Davidson Budapest 2017-ben 18. alkalommal rendezi meg a legnagyobb hazai motoros fesztiválját! Mindenkiben van egy kis Harley, bennünk is és benned is, hiszen a Harley nem csak egy motor, hanem egy életérzés: a szabadság maga, egy csöpp lázadás, egy igazi barátság, egy őszinte mosoly, egy óriási üvöltés... a Harley élmény és felfedezés! 


Aki csak a zárónapra ér oda Alsóörsre, az is remekül fog szórakozni, a nagyszínpadon fellép a Frogshow, Kowalsky Meg A Vega, az EDDA Művek és a Tankcsapda, a Rock Arénában A Nyughatatlan, a ZZ Copy, az Aurora és A Madarak Hzbk.


További információk: http://www.openroadfest.hu/programok/

Címkék#Balaton

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában