Helyi kultúra

2024.04.19. 09:00

Ezúttal labdarúgó döntőben remekeltek az Aranyossy-iskola diákjai

Tábori Szilvia

Újfent remekeltek az Aranyossy-iskola tanulói. Fotó: Aranyossy-iskola

Újra sportversenyen remekeltek az eltérő nevelési igényű gyermekekkel foglalkozó vásárhelyi oktatási intézmény, az Aranyossy Ágoston Református Óvoda, Általános Iskola és Szakiskola diákjai. 

 Lelkes kis csapatunk négy mérkőzésből hármat hibátlanul, kapott gól nélkül nyert meg. Az utolsó, minden eldöntő mérkőzésen a torna másik legjobb csapatával, a Dunavecse sportolóival találtuk magunkat szembe. Itt már kaptunk néhány gólt, de válaszolni is tudtunk. Végül az ellenfél csapata kiemelkedő csapatmunkával vitte haza a trófeát a a békéscsabai Dél-Alföldi Regionális Kispályás Labdarúgó Döntőről 

– nyilatkozta lapunknak Fekete István testnevelő. 

A torna legjobb játékosának a vásárhelyi csapatból Gyurkó-Batyi Attilát választották, amit részben kiváló passzaival érdemelt ki. Korom Ferenc egy híján majdnem elnyerte a torna gólkirálya címet. A csapat tagjai: Maczelka Janek, Sorbán Dominik, Rácz Viktor, Gyurkó-Batyi Attila, Bojda Norbert, lgera Máté, Gyurosovics Adrián, valamint Korom Ferenc.

Legutóbb a pomázi Országos Mezei Futó Bajnokságról tértek haza szép eredményekkel az iskola tanulói. Nem sokkal előtte pedig a 21. Fogyatékkal Élők Megyei Úszóversenyén jeleskedtek, ahol a legeredményesebb intézmény az Aranyossy Ágoston Református Óvoda, Általános és Szakiskola csapata lett 33 éremmel. A kiváló sportolók 20 arany, 8 ezüst és 5 bronz érmet érdemeltek ki kiváló teljesítményükkel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában