Helyi sport

2016.07.16. 14:59

Rangadóval kezd a MOL-Pick Szeged

Jövő héten vasárnap a Picknik II. összejövetellel megkezdi a felkészülést a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A szövetség elkészítette az NB I menetrendjét, az első fordulóban (szeptember 11.) a Tatabányát fogadja a kétszeres magyar bajnok.

Süli Róbert

Még egy hétig élvezhetik a szabadságot a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának játékosai, jövő vasárnap pedig hivatalosan is elkezdi a felkészülést a [namelink name="Juan Carlos Pastor"] által irányított együttes.


Az elmúlt évben nagy sikerrel rendezték meg a Pickniket, így idén is a szurkolókkal közösen kezdődik a szezon. Július 24-én (vasárnap) 15 órakor az újszegedi Partfürdőn találkozhatnak a kedvencekkel a csapat rajongói.

Két hiányzó lesz az eseményről, [namelink name="Thiagus Petrus"] a brazil, míg a nyári új szerzemény, [namelink name="Matej Gaber"] – érdekesség, hogy a MOL-Pick volt játékosa, [namelink name="Dean Bombac"] a szobatársa – a szlovén nemzeti együttessel a nyári olimpiára készül, így ők csak augusztus végén csatlakoznak a kerethez.


A Magyar Kézilabda-szövetségben elkészítették a K&H férfi kézilabdaliga sorsolását. A tervezet szerint – ez a Pick BL-programja, illetve a tévéközvetítések miatt változhat – szeptember 11-én hazai pályán a Tatabánya ellen kezdődne az idény. Egyből egy rangadóval, érdekes meccsel. [namelink name="Bodó Richárd"] éppen a Bányásztól érkezett Szegedre, míg [namelink name="Ilyés Ferenc"] és [namelink name="Vladimir Vranjes"] a Pickből igazolt az egykori szegedi játékos és edző, Vladan Matics csapatába. Egy biztos, hogy nagy meccsel indul majd a 2016–2017-es idény. A nagy rivális Veszprémmel a nyolcadik fordulóban, hazai pályán találkozik először a Tisza-parti együttes.


A MOL-Pick Szeged első edzőmeccsét augusztus 10-én (szerda) 18 órakor hazai környezetben az Orosháza ellen vívja.


Az őszi menetrend, 1. forduló: MOL-Pick Szeged–Tatabánya, 2. forduló: Budakalász–MOL-Pick Szeged, 3. forduló: Gyöngyös–MOL-Pick Szeged, 4. forduló: MOL-Pick Szeged–Orosháza, 5. forduló: Vác–MOL-Pick Szeged, 6. forduló: MOL-Pick Szeged–Komló, 7. forduló: Mezőkövesd–MOL-Pick Szeged, 8. forduló: MOL-Pick Szeged–Veszprém, 9. forduló: Eger–MOL-Pick Szeged, 10. forduló: MOL-Pick Szeged–Cegléd, 11. forduló: Balmazújváros–MOL-Pick Szeged, 12. forduló: MOL-Pick Szeged–Csurgó, 13. forduló: Balatonfüred–MOL-Pick Szeged.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában