Bulvár, celeb

2016.07.10. 13:52

Tóth Gabi: ,,Azt gondolják, hogy egy bolond vagyok"

Simon Cowell csapata is méltatta a magyar énekesnő képességeit, Tóth Gabi pedig örül az újabb X-Faktor kihívásnak. Többek között azért is, mert itt megmutathatja magát, olyannak, amilyen valójában. De arról is beszél, mi igaz a magánéletével kapcsolatos hírekről.

Persze, tudjuk, hogy az X-Faktor egy nagyszabású show, és az RTL Klub tehetségkutatója látványos produkció. Tóth Gabi szerint viszont az a legfontosabb, ami a háttérben zajlik, a felkészülés és hogy segíthet másoknak.


„Az egyik legnehezebb pillanat, amikor az ember ott kint áll, és érzed a félelmüket. Hajlamos vagyok nagyon átvenni az emberek rezgéseit, mentorként viszont igyekszem határozottságot sugallni és erőt adni, a kemény nőt hozom, Teréz anyut, akire mindenki számíthat."


Még nézőként is izgulunk, amikor azt látjuk, hogy ott állnak kint színpadon a versenyzők és sorolják a neveket, kik mehetnek tovább. Az énekesnő többször volt már hasonló szituációban, és mentorként fontos feladatának érzi, hogy a legfőbb támasza legyen az X-Faktor versenyzőinek. Ezért nem mutathatja nekik, ha fáradt, vagy rossz passzban van, mindez pedig néha nem egyszerű, ahogy ezt elmesélte.


„Ezzel együtt minden pillanatát imádom. Ez a legjobb dolog, amit a Szombat esti lázon kívül csináltam."


Külföldön is elismerik a tehetségét


Talán azt csak kevesen tudják, de nem egyedül a magyar RTL Klub csapatán múlik, ki ülhet be a mentori székbe, hanem a műsor kitalálója, Simon Cowell cége is beleszól a produkcióba, ezért az amerikai producerek is megnézték a magyar jelölteket.


„Azt mondták, nagyon jó példa vagyok arra, hogy milyennek kell lennie egy jó mentornak világszerte, és nekem nagyon jó érzés volt."


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!