Helyi sport

2016.07.08. 11:43

Végleges a Pick-program

Még közel két hétig élvezhetik a szabadságot a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának játékosai. Július 24-én (vasárnap) 15 órakor a II. Picknikkel indul a szezon, az újszegedi Partfürdőn a szurkolók ekkor találkozhatnak a csapattal.

Munkatársunktól

Július 27-én Szerbiába (Kopaonik) utazik az együttes, [namelink name="Juan Carlos Pastor"] magaslati edzőtáborba viszi a játékosokat.


Augusztus 10-én (szerda) 18 órakor vívja az első edzőmeccsét a kétszeres magyar bajnok, ekkor az újszegedi sportcsarnokban az Orosházát fogadja. Augusztus 13-án (szombat) 18 órakor a Gyöngyös lesz ismét hazai pályán az ellenfél. Augusztus 19-én és 20-án a romániai Resicán szerepel nemzetközi tornán az együttes.

Augusztus 26-ától pedig a vajdasági Magyarkanizsán, a VI. Kanizsa-kupán áll rajthoz. Eldőlt, hogy a Pick az A csoportba került, a román Constanta és a horvát Nexe mellé. A másik csoportban a BL-ellenfél, a fehérorosz Breszt, a szerb Partizan és a macedón Metalurg szerepel.


A MOL-Pick az utolsó edzőmeccsét szeptember 3-án (szombat) játssza Szegeden a horvát Nexe ellen.

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában