Szeged és környéke

2016.07.07. 14:16

Ütközött a traktor, égett a tanya

A baleset helyszínéről egy sérültet mentőhelikopter vitt el, a tanyatűzben két ember könnyebben megsérült. A lakóépület a gyors beavatkozásnak köszönhetően nem károsodott.

Traktor és személyautó ütközött szerdán reggel az 5405-ös számú úton, Csólyospálos közelében. A baleset következtében a traktor az árokba borul, az összeroncsolódott autó pedig az úttest szélére csúszott. A kisteleki katasztrófavédelmi őrs tűzoltói áramtalanították a sérült járműveket és megszüntették az üzemanyagfolyást. A személyautó utasai közül négyen megsérültek, egyiküket mentőhelikopter szállította kórházba.

 

Teljes terjedelmében égett egy tanya melléképülete szerdán este Szatymaz külterületén. A szegedi, a kisteleki és a hódmezővásárhelyi hivatásos egységeket riasztotta a főügyelet. A negyven négyzetméteres garázsban festékeket, valamint háztartási berendezéseket tároltak, a tűz rendkívül gyorsan terjedt az épületben. A tűzoltók több vízsugárral kezdték meg a lángok oltását. A garázsban egy gáz-és egy dissoupalackot is találtak a tűzoltók, amelyet hőkamerával átvizsgáltak, majd biztonságos helyre szállítottak. A tűzben a garázs teljesen megsemmisült, de a lakóépületet és a környező építményeket megmentették a tűzoltók. A tanya átmenetileg lakhatatlanná vált, az ott élő családot rokonoknál helyezték el. A tűzben két ember megsérült, őket a mentőszolgálat a helyszínen ellátta - közölte portálunkkal Molnár Krisztina tűzoltó főhadnagy, megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!