Egyperces

2016.07.05. 22:32

Évekig várt új párja Czippán Anettre

Anett a mostani párját, egyben kollégáját, a csatorna egyik rendezőjét már évekkel ezelőtt megbabonázta.

Hét éve történt, amikor Anett megjelent az Aktív meghallgatásán. Akkor még Szabolcs és Anett sem tudhatta, hogy egyszer majd egymás mellett kötnek ki, és akkora szerelem lobban közöttük, hogy egymás nélkül már nem is tudják elképzelni a jövőt - írja a Bors.

– Több mint két éve váltunk el a férjemmel. A válásom után Szabi elhívott egy randevúra, én pedig adtam neki egy esélyt. A fiam, Olivér miatt nem akartam bizonytalanságokat az életünkbe, nem akartam ágról ágra szállni. Nem is kellett. Kiderült, Szabival megtaláltuk a másik felünket. Olyan boldog vagyok! Remélem, ez örökre így marad – lelkendezett a Borsnak Anett.


Anett saját bevallása szerint sosem tartozott azon nők táborába, akik folyamatosan az esküvőjükről álmodoznak. Most sem tervezgeti a lagzit, de elárulta, ha Szabolcs ragaszkodna hozzá, akkor kötélnek állna. Fia, Olivér pedig kistestvérre vágyik.

- A fiam már nyaggat, hogy legyen tesója, én is szeretném, mert akkor ketten lennének a világ ellen. Ez napi téma nemcsak Olivérrel, hanem Szabival is. Komolyan gondoljuk ezt a szerelmet – tette hozzá Anett.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!