Egyperces

2016.07.05. 09:51

Gálvölgyi lemaradt a lánya esküvőjéről - megszólalt a család

Sokat veszített a Kossuth-díjas színész a hét végi egészségügyi gondjai miatt. Dorka lánya így édesapja távollétében mondta ki a boldogító igent.

borsonline.hu

Gálvölgyi Jánost hiába várták szombat este Balatonföldváron, a Kultkikötőben a Napsugár fiúk című vígjáték bemutatójára, nem érkezett meg. A családtagok nem közölnek semmit, a kórház, ahová a Kossuth- és Jászai-díjas színművészt szállították, szintén hallgat.


Ami sajnos bizonyos, az az, hogy a mára tervezett Legyen a feleségem! előadás sem kerül színre a Játékszínben. Benedek Miklós, a Napsugár fiúk másik szereplője arról számolt be, hogy a vérnyomása szökhetett fel Gálvölgyinek.


– Őrült hőség is volt, ez viselhette meg – mondta Benedek. Egyes hírportálok azonban veseproblémákról cikkeznek.


Időközben azonban kiderült még valami: Gálvölgyi János egyik lánya, Dorka éppen a hét végén tartotta esküvőjét. A képek roppant meghittek, ünnepélyesek, egyvalami azonban feltűnik rajtuk: sehol nem látható az örömapa. Dorkát édesanyja kíséri leendő férje elé, ő fogja a kezét is. Szomorú, hogy a színművész hiányzik e kedves képekről. Valójában a hozzátartozók arca is árulkodik erről a fotókon: a nagy örömbe láthatóan némi szomorúság is vegyül - írja a Borsonline.hu.

A frissen házasodott Dorka a következőket üzente a jókívánságokat küldöknek:


„Kedves Mindnyájan! Köszönjük a rengeteg jókívánságot, amelyet Péternek és nekem küldtetek! Igyekszünk nagyon boldogok lenni, ígérjük. Mint sokan biztosan tudjátok, az apukám nem tudott jelen lenni az esküvőnkön, mert a vasárnapi szertartás előtt, szombaton kórházba kellett szállítani. Apu állapota napról napra javul, nem a vérnyomásával, a veséjével van probléma. Kérnénk mindenkit, hogy ne zaklassa aput és az anyukámat sem. Vigyázunk apura és minden rendben lesz! Adjatok most egy kis időt!"

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!