PR

2016.06.30. 02:00

Kedvelt rendezvényhelyszín a Kamarai Székház

Több száz rendezvényt tartanak évről évre a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székházában Szegeden. A kamara mellett a terembérlők is szintén széles palettán mozgó programokkal várták a résztvevőket.

Az események között szakmai fórumokkal, konferenciákkal, tájékoztató rendezvényekkel találkozhattak az érdeklődők, de emellett az üzleti megbeszélések és tréningek sem maradhatnak ki a felsorolásból. Sőt működött itt nemzetközi sajtóközpont, ahonnan más nagy csatornák mellett élőben közvetített a CNN hírtelevízió is.


A rendezvények szervezésében összeszokott csapat segíti a bérlőket, akik a városban az egyik legjobb ár-érték arányú díjszabással találkozhatnak. A termekben nagy felületű kivetítő, laptop, vezeték nélküli internet, valamint hangosítás áll rendelkezésre. A 20-tól akár 400 fő befogadására alkalmas, négy részre osztható, összesen 400 m2-es, klimatizált helyiségek közül választhatnak a szervezők. A Párizsi körút 8-12. szám alatti épület tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető, az udvarban pedig ingyenes parkolásra van lehetőség.


A bérlőket catering szolgáltatás közvetítésével, valamint kedvezményes promóciós megoldásokkal tudják segíteni. Az önkéntes kamarai tagoknak jó hír, hogy 15%-os kedvezménnyel vehetik igénybe a termeket.


A kamara hódmezővásárhelyi irodájában (Lánc utca 7. szám) egy 30 fős terem bérlésére is lehetősége nyílik az érdeklődőknek.

További információt a www.csmkik.hu oldalon a TEREMBÉRLÉS menüpontban talál, vagy a [email protected] e-mail címen és a 06-62/554-250-es telefonszámon kérhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában