Szeged és környéke

2016.06.21. 09:31

Villanyoszlopnak ütközött egy autó a Petőfi Sándor sugárúton, a sofőr meghalt

Súlyos baleset történt kedd reggel a Petőfi Sándor sugárút és a Bécsi körűt kereszteződésében, az autó a villlamos síneken állt meg.

Friss:


Elhunyt az a sofőr, aki kedden reggel egy villanyoszlopnak ütközött autójával Szegeden a Petőfi Sándor sgt. a nagykörút kereszteződésében. Az elsődleges adatok szerint a sofőr vezetés közben rosszul lett. Az autóban ketten ültek, utasa nem sérült.


A rendőrség közleménye szerint a forgalom fél 10-kor állt helyre a vonalon.


Korábban:


A helyszínen tartózkodó kollégánk úgy látja, hogy mentősök küzdenek a férfi életéért, aki kedd reggel szenvedett balesetet a Bécsi körút sarkán. Az autója mellett próbálják újraéleszteni a Mitsubishi sofőrjét.

Villanykarónak ütközött egy autó a Petőfi Sándor sugárúton - Galéria



A nyomok alapján úgy tűnik, hogy a sofőr két lámpán is keresztülhajtott és eztán ütközött a villanyoszlopnak. Az ütközés erejét jelzi, hogy kinyíltak a légzsákok. Egyelőre csak találgatni lehet, hogy mi okozta a balesetet, nagy valószínűséggel a söfőr rosszulléte.


Hosszú percek óta próbálják újraéleszteni a középkorú férfit. A mentősök felváltva alkalmazzák a szívmasszázst, a tűzoltók pedig tartják infúziót.


Az autóban egy házaspár utazott, a feleség az autó mellett áll és nézi, ahogyan küzdenek a férjel életéért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!