PR

2016.06.21. 04:00

Meccs- vagy opera? 1:1 az állás

Felesége, barátnője puffog az állandó meccsnézés miatt? A Szegedi Szabadtéri Játékok tud egy jó megoldást: küldje el őt a Szegedi Szabadtérire! Nézze nyugodtan az EBt. Még nem késő jegyet váltani az előadásokra!

A bajnokság bizony eltart még a július 10-i, vasárnapi döntőig, de a Szabadtéri is gőzerővel pörög már, újabb és újabb hétvégi előadásaival. Július 1-jén és 2-án Wagner operájával, A bolygó hollandival indul az egész nyáron át tartó előadássorozat, méghozzá a Britain’s Got Talent győztese, Paul Potts vendégszereplésével és kitűnő hazai operaénekesekkel.

 

Mi sem egyszerűbb, mint a nappaliból a Dóm téri nézőtérre irányítani az asszonyokat. Ráadásul még jó pontokat is szerezhet a gáláns társ, ha belépővel lepi meg kedvesét. A fociláztól menekülő asszonyoknak ajánljuk, szóljanak bátran hasonló kelepcébe került barátnőiknek, hogy együtt mozdulhassanak ki a TV közeléből, az idén már 85. évét ünneplő Szabadtérire, a drukker-zajoktól mentes lelátókra.

 

A Miskolci Nemzeti Színházzal közös együttműködésben születő előadást Szabó Máté rendező galaktikus köntösben álmodta újra, óriásbolygóval, űrállomással és szkafanderekkel kap „űropera" jelleget az egykori mester remekműve. (X)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában