Szeged és környéke

2016.06.18. 11:01

Dunában találták meg a férje holttestét, válaszokat vár a felesége

Nagymágocs - Osztás Andrea szeretne válaszokat kapni arra, hogyan halt meg a férje. Osztás Ferenc holttestét még nem boncolták, addig a rendőrség sem tud mit mondani.

Munkatársunktól

Lapunk gyűjtést indított a család javára


Lelkileg és anyagilag is nehéz időszak előtt áll a nagymágocsi Osztás család. A Lapcom Média Alapítvány továbbra is várja a felajánlásokat. Aki szeretné támogatni Osztás Ferenc családját, kérjük, az alapítvány 12096705- 01312657-00200005-ös számlaszámára juttassa el adományát.

– Szeretném megtudni az igazságot, legyen az bármi! – mondta Andrea, aki június 5-én beszélt utoljára a férjével telefonon. A férfi holttestét 10-én találták meg a Dunában, a komáromi hídnál. A történtekről mi is beszámoltunk.


Lapunk gyűjtést indított a háromgyermekes, apa nélkül maradt családnak. Tegnap reggelig már 160 ezer forint érkezett a Lapcom Média Alapítvány számlájára.


– Nagyon köszönöm azoknak, akik bármivel segítenek bennünket. Egy barátnőm is gyűjtést szervezett. Úgy hallottam, itt, Nagymágocson garázsvásárt is szerveznek a javunkra. Volt, aki eljött a házhoz, és ideadta a támogatását. Sokan beszélgetni jönnek. Így egy kicsit könnyebb elviselni az elviselhetetlent. Azt elmondani nem lehet, milyen jó érzés, hogy az emberek nem hagynak magunkra ebben a nagy bajban! Egy barátnőm szerint Feri így gondoskodik rólunk odaátról. Jó ember volt, sokan szerették.


Andrea elmesélte, átköltözött a gyerekek szobájába. A 12 éves Aida és a 10 éves ikrek, Adrián és Kloé tudják, hogy mi történt az apukájukkal, de még nem fogták fel, hogy örökre elvesztették.


– Szinte minden éjjel felsír valamelyik kisgyermekem. Szólítgatják az apjukat. Nagyon szerették. Borzasztóan hiányzik mindannyiunknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!