Kecskemét és környéke

2016.06.15. 08:26

Hatalmas vérfoltokat hagyott maga után a kecskeméti gyilkos

A tettes egy 37 éves nővel végzett.

MTI

Szörnyű gyilkosság helyszíne volt kedden egy kecskeméti lépcsőház harmadik emeleti lakása. A tettes egy 37 éves nővel végzett, majd véres cipőjével összetopogva a lépcsőket elmenekült.


A baon.hu információi szerint az áldozat szexmunkásként dolgozhatott a bérelt lakásban, ezt az értesülést az elhunyt nő hozzátartozója azonban cá­folta a lapnak - írja a Bors.


A Bors újságírója több szomszéddal is beszélt. A lakók Zitaként ismerték az áldozatot, azt senki sem tudta megmondani, hogy a 37 éves nő mivel foglalkozott, mindenesetre egy szolidan öltözködő, kedves teremtésnek írták le, akit mindig egyedül láttak, férfitársaság nélkül. Az egyik lakó a lapnak azt mondta, járt is Zita lakásában, amikor egyszer beázott a plafon, de semmilyen prostitúciós tevékenységre utaló jelet nem észlelt. A nőt a gyilkosság napján egy szürke autóba látták beszállni, azt nem lehet tudni, hogy a kocsit vajon a későbbi tettes vezette-e.


A gyilkos egyáltalán nem törődött a nyomok eltüntetésével, sőt a lakók szerint hatalmas vérfoltokat hagyott hátra a lépcsőkön és a falakon. A holttestet a szemközt lakó szomszéd fedezte fel, aki azonnal értesítette a rendőrséget.


B. G-t egy nap alatt elfogták a rend­őrök, a 28 éves férfi bevallotta tettét. Őrizetbe vették.


Korábban írtuk:


Kedd este kilenc óra körül egy kecskeméti lakásban holtan találtak egy 37 éves nőt, aki a helyszíni szemle adatai alapján bűncselekmény áldozata lett - tette közzé a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szerda reggel a rendőrség honlapján.

 


A rendőrség emberölés miatt indított eljárást. A bűncselekménnyel összefüggésben szerdán 7 óra 5 perckor egy 28 éves kecskeméti férfit állítottak elő a nyomozók, aki kihallgatásán beismerte tetté. B. G-t őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu

Címkék#gyilkosság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!