Bulvár, celeb

2016.06.13. 09:22

Renée Zellwegert megint a súlya miatt piszkálják

Új filmje, a Bridget Jones babát vár megkövetelte, hogy ismét felszedjen pár kilót, amit nem tart említésre méltó dolognak.

Már nagyon unja Renée Zellweger, hogy megint a súlya miatt piszkálják. Új filmje, a Bridget Jones babát vár megkövetelte, hogy ismét felszedjen pár kilót, amit nem tart említésre méltó dolognak.

- Kicsit híztam, de túlméretes melltartót meg műhasat is raktak rám. Ettől függetlenül Bridget teljesen normális alkatú nő, nem értem, miért kell a dolognak mindig ilyen nagy feneket keríteni. Egyetlen férfi színészt sem kritizálnak, ha hízik a szerepe miatt - füstölög a színésznő a Vogue Britainnek adott interjújában.

Arra is kitér, miért maradt távol hat hosszú évig Hollywoodtól.

- Kreatív emberként nagyon nehéz nemet mondani egy csábító projektre. De fáradt voltam és nem tudtam rendesen kipihenni magamat a forgatások között. Rájöttem, hogy vissza kell vennem a tempóból. Már a saját hangomat is utáltam. El kellett vonulnom egy időre, hogy töltődhessek.

A Bridget Jones babát vár két másik főszereplője Colin Firth és Patrick Dempsey.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!