Kék hírek

2016.06.12. 21:38

Anyja szeretőján akart bosszút állni: először gyújtogatott, majd szúrt

Először megpróbálta rágyújtani a házát, amikor ez nem sikerült, a tűz elől menekülő férfit agyonszúrta.

A férfi 2014 augusztusában tántorgott részegen édesanyja férfi ismerősének házához. A Miskolci Törvényszék szerint a férfire az édesanyjával való kapcsolata miatt haragudott meg - írja a BorsOnline.


K. J. fegyverként egy nagyobb betondarabot cipelt magával, amivel azonnal bedobta a férfi ablakát, majd egy hígítóval töltött műanyag palackba rongyot tömködött, meggyújtotta, és bedobta az ablakon. A dühöngő pancsernek azonban nem sikerült betalálni a nyíláson, a lángoló flakon ugyanis lepattant a párkányról, és az ablak alatti fűre esett. A bent lévő férfi a zaj és a tűz miatt kirohant a házból, azonban a gyilkos kint várta, és lángok elől menekülő ismerősét a bakancsából elővett 21 centis késsel mellbe szúrta.


A férfi elmenekült, magára hagyva a férben úszó áldozatot, aki mellkasában a késsel még betámolygott a házba, azonban ott összeesett, és meg is halt. K.J. ügyét hétfőn tárgyalják, többek között különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolják.

 

Borsonline.hu

Címkék#gyilkosság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!