Méhészeti eszközöket és permetszereket lopott

Méhészeti eszközöket és permetszereket lopott egy 28 éves férfi egy hódmezővásárhelyi ingatlanból. A rendőrség vádemelést javasol.

delmagyar.hu

A rendőrség vádemelést javasol egy 28 éves férfival szemben, aki méhészeti eszközöket és permetszereket tulajdonított el egy hódmezővásárhelyi ingatlanból. A gyanú szerint S. Tamás április elején jutott be az ingatlanhoz tartozó kiskertbe, ahonnan permetszereket, méhészkalapot és méhészfüstölőket lopott el.


A nyomozás során a rendőrök megállapították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi kilétét. A nála tartott házkutatáskor a nyomozók lefoglalták az eltulajdonított vagyontárgyak jelentős részét.


A férfi gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt lopás vétségének elkövetését. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a nyomozás befejezését követően vádemelést javasol S. Tamással szemben - írta a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!