Kék hírek

2016.05.25. 23:46

Tűz ütött ki egy kaposvári raktárépületben

Az ezer négyzetméter alapterületű épületben papírt és vegyi anyagokat, mosószereket tároltak.

Eloltották a kaposvári raktárépületben keletkezett tüzet szerda este - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

A közlemény szerint a tűz az ezer négyzetméter alapterületű, kilenc méter belmagasságú Jutai úti ingatlan második, irodai szintjén keletkezett, onnan terjedt át az épület azon részére, ahol háztartási, vegyi anyagokat tároltak.

Hozzátették: az oltási munkálatokban mintegy harminc tűzoltó vett részt. Lakosságvédelmi intézkedésekre nem volt szükség, a raktárban tárolt árukat targoncával kiviszik az épületből.

Korábban írtuk:

Tűz ütött ki egy raktárépületben szerda este Kaposváron, az oltási munkálatokban mintegy harminc tűzoltó vesz részt - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

A közlemény szerint a tizenkét méter magas, ezer négyzetméter alapterületű épületben papírt és vegyi anyagokat, mosószereket tárolnak, az ingatlan tetőszerkezete a nagy hőtől átizzott, légzőkészüléket viselő tűzoltók keresik a tűz gócpontját.

Hozzátették: a katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végez majd a helyszínen, lakosságvédelmi intézkedésekre nincs szükség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!