Életstílus

2016.05.23. 21:01

Gyúr és termelői piacra jár a várandós Megan Fox

Harmadik gyermekét várja Megan Fox, de ez nem jelenti azt, hogy lemondana az egészséges életmódról.

A világhírű amerikai színésznő a forgatások előtt és alatt nagyon szigorú edzéstervet tart, hogy formában maradjon, ám most, hogy várandós, csökkentett üzemmódban működik, de ezt a programot is pontosan betartja.

A jóga és a pilates, valamint a kardiózás és a súlyzós gyakorlatok továbbra is a hétköznapok kötelező edzései közé tartoznak, de a futás érthető módon kimarad a programból, helyette gyalogtúrázik a férjével, Brian Austin Grennel. A színésznő alapvetően zöld étrendet követ, de korántsem fitneszfasiszta, tehát vannak napok, amikor "bűnözik". Ilyenkor hús és sütemény is szerepelhet az étlapon. Nem a házvezetőnő szokott bevásárolni a hiperben, hanem maga Megan a termelői piacon, ahonnan csakis bio- és organikus zöldséget-gyümölcsöt visz haza. A házaspár két gyereke is főleg friss zöldséget és gyümölcsöt kap, de az ő esetükben sincs diétaterror, ha fagyizni szeretnének vagy ennének egy kis csokit, semmi akadálya.

Megan Fox hamarosan a Tini Nindzsa Teknőcök 2.: Elő az árnyékból című akciófantasy női főszerepében lesz látható.

(Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of Shadows - hazai bemutató: 2016. június 30.)

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!