Kecskemét és környéke

2016.05.22. 10:41

Se pénz, se telefon

A kalocsai rendőrök csalás miatt vettek őrizetbe egy pécsi férfit. A Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást V. Dávid 30 éves pécsi lakos ellen.

Munkatársunktól

A férfi hamis adatokkal létrehozott egy webáruházat, amelyen különböző műszaki cikkeket kínált eladásra. A sértett átutalással kifizetett egy közel 50.000 forint értékű mobiltelefont 2016. április 12-én, azonban az árut nem kapta meg és a pénzét sem kapta vissza, az eladó pedig elérhetetlenné vált.


A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a meghirdetett termékekkel nem rendelkezett és egyáltalán nem állt szándékában teljesíteni a megrendeléseket.


A kalocsai nyomozók felkérése alapján a pécsi rendőrök 2016. május 19-én előállították a férfit. Az eljáró rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki V. Dávidot, amelynek során beismerte tettét. A rendőrök őrizetbe vették a férfit és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit a nyomozási bíró 2016. május 21-én elrendelt - írta a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!