Helyi sport

2016.05.14. 14:30

Labdarúgás: érkezik a bajnok

A Csongrád megyei NB-s labdarúgócsapatok közül a Szeged 2011-GA (NB II) ma, a SZEOL SC (NB III) és a HFC (NB III) egyaránt vasárnap lép pályára.

Munkatársunktól

A Merkantil Bank labdarúgó NB II 27. fordulójában a Szeged 2011-Grosics Akadémia (9.) ma 19 órától Zalaegerszegen (3.) lép pályára. A Balmazújváros legyőzése felszabadíthatta a görcsös akarást, így a feljutásra pályázó zalaiak otthonában nyugodtan, mindenféle teher nélkül léphet pályára a hévízi szállást már tegnap elfoglaló Klausz-csapat.


Ha nyer, nagyon közel, egyetlen pontra kerül a feljutáshoz a SZEOL SC (2.) a labdarúgó NB III Közép csoportjában. A 31. fordulóban azonban nem lesz könnyű dolga vasárnap 17.30-tól: a Bölcske (16.) ugyan a hátsó régióban helyezkedik el, de a saját pályája, főleg annak mérete sok kellemetlenséget okozott már a vendégcsapatoknak.


Hat mérkőzés óta veretlen a Hódmezővásárhelyi FC, és ha ez a sorozat folytatódik a hétvégén, azt nagy bravúrként kell értékelni. Ugyanis a már feljutott, bajnok Kozármisleny (1.) látogat vasárnap 17.30-tól Hódmezővásárhelyre (15.), amely kiemelkedik az NB III Közép csoportjából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában