Szeged és környéke

2016.05.13. 17:23

Gázolt az IC: 20 perc késés a Budapest-Szeged vonalon

A Nyugati-pályaudvar és Zugló között halálos gázolás történt, a hatósági helyszínelés idejére a két állomás között az egyik vágányt lezárták, a másik vágányon lassabban közlekednek a vonatok.

MTI

Gázolás miatt 15-20  perces késéssel járnak a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok és a  Budapest-Cegléd-Szeged vonalszakaszon péntek délután - közölte a  Mávinform az MTI-vel.    


A Nyugati-pályaudvar és Zugló között halálos gázolás történt, a  hatósági helyszínelés idejére a két állomás között az egyik vágányt  lezárták, a másik vágányon lassabban közlekednek a vonatok.  


A késések növekedésének elkerülése érdekében a lajosmizsei  vonatok csak Kőbánya-Kispestig közlekednek, és onnan fordulnak  vissza. A monori személyvonatok nem járnak, helyettük a zónázó  vonatok vehetőek igénybe, amelyek Budapest és Monor között minden  állomáson és megállóhelyen megállnak - tették hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!