Szeged és környéke

2016.05.13. 14:29

Prostibiznisz: újabb szereplők a rács mögött

Előzetes letartóztatásba helyezte tegnap a bíróság azt a szegedi testvérpárt, amely az elhíresült franciaországi prostiügyben a lányokat futtató szegedi klán fejének segített a gyanú szerint tisztára mosni a lányfuttatásból befolyó pénzt.

Munkatársunktól

A szegedi testvérpár névleges adásvételi szerződést kötött a szervezet mai napig szökésben lévő szegedi vezetőjével lakása megvásárlásáról. A fiktív adásvételi szerződés szerint az elfogatóparancs elől elszökő férfi még 2014 végén adta el alig 10 millió forintot érő házát több mint 60 millió forintért a testvérpárnak azért, hogy a prostitúcióból származó pénzt így próbálja törvényessé tenni. A házat megvásárlók legális jövedelemmel nem rendelkeztek, a nő szintén Franciaországban dolgozott prostituáltként a bűnszervezet felügyelete alatt, míg a férfi szociális segélyen élt. A ház felett nem rendelkeztek, a lakásban a bűnszervezet egyik tagja lakott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!