Borfesztivál

2016.05.13. 12:32

A Frappé segít: melyik színpadot válassza a borfesztiválon

Okostelefon alkalmazásunk nemcsak a fellépők nevét tudja, hanem zenei stílusukat is.

Az idei borfesztivál 250 programja sokszínű előadásokat nyújt. A magyar rock gitáros legendájától a lakodalmas zenészekig, az indie projektektől a báli zenekarokig, a tehetséges fiatal énekestől az idős bárzongoristáig, a saját szerzeményektől a mindenféle slágerekig - széles a skála.

 

Ahhoz, hogy olvasóink eligazodjanak, Frappé okostelefon-alkalmazásunkba a borfesztivál és a szegedi fesztiválidény minden programját feltöltöttük. A fellépők névsora megtalálható a borfesztivál programfüzetében is. A Frappéból azonban a Programok > Koncertek címke alatt azt is meg lehet tudni, hogy az zenekarok milyen stílusú zenét játszanak.

 

Ha letölti a Frappé alkalmazást, a borfesztivál fellépőiről a helyszínen, gyorsan tájékozódhat, és megtudhatja, melyik színpadot válassza, ha mulatóst, bulizenét, slágereket, popzenét, bluest, jazzt, világzenét vagy alternatív produkciót szeretne.

 

Így töltsük le a Frappét! 

 

1. Androidos telefonunkon kattintsunk erre a címre.

2. IPhone telefonunkon kattintsunk ide.

3. Vagy pedig nyissuk meg az okostelefonon lévő Play Áruház vagy App Store applikációt, és keressünk rá a Frappé névre! 

4. Ha okostelefonon megnyitjuk a www.frappeapp.hu oldalt, ott is megtaláljuk a két áruház letöltési ikonját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!