Helyi sport

2016.05.13. 10:37

Megye I.:meccslázban

A megyei I. osztályú labdarúgó- bajnokság 29. fordulójának mérkőzéseire az NB III Közép csoportjában feljutást érő helyen álló SZEOL SC edzője, Tóth Ákos (42) tippel. A fordulóban az Újszentiván lesz szabadnapos.

Munkatársunktól

Makó    (9.)

Tápé    (11.)


Szombat, 17, Makó, vezeti: Kovács Attila (Juhász, Burzon): – Mostanában a Tápé szép skalpokat gyűjtött, a fiatalos Makó ellen jó lehet egy döntetlenre.


Tiszasziget    (7.)

Kistelek    (12.)


Szombat, 17, Tiszasziget, vezeti: Tóth Ádám (Kószó, Kádár Németh): – A Tiszasziget jobb játékerőt képvisel, a hazaiak nyernek.


Algyő    (2.)

Szőreg    (16.)


Szombat, 17, Algyő, vezeti: Tihanyi Gábor (Nagy, Samu): – Az Algyő most kiküszöböli a múlt heti csorbát, simán begyűjtik a három pontot.


Mórahalom    (1.)

SZVSE    (14.)


Szombat, 17, Mórahalom, vezeti: Bánáthy János (Fodor, Takács): – Örülnék, ha a Mórahalom az NB III-ban szerepelne ősztől. Magyar György csapatának nem jelenthet gondot az SZVSE legyőzése.


FK 1899 Szeged    (10.)

Szeged 2011 II.    (4.)


Szombat, 17, Szeged, Felső Tisza-parti stadion, vezeti: Tamás Roland (Aradi, Tóth): – Az FK otthon mindenkire veszélyes, különösen ha mellette van lelkes szurkolótábora. Úgy érzem, a hazaiak meglepik a fiatal tartalékcsapatot.


Csongrád    (8.)

Mindszent    (15.)


Szombat, 17, Csongrád, vezeti: Szűcs Zsolt (Baráth, László): –Az utóbbi időben a Csongrád elkapta a fonalat. Ha a pályájuk nem is olyan oroszlánbarlang, mint régen, a hazai siker biztosnak tűnik.


Szentesi Kinizsi    (3.)

Ásotthalom    (5.)


Szombat, 17, Szentes, vezeti: Mozsár Gergely (Skultéti, Dobos): – A dobogóért folytatott harcban ez fontos meccs lehet. Elsősorban Koncz Zsolt személye miatt a Szentes sikerére tippelek.


Sándorfalva    (6.)

UTC    (13.)


Vasárnap, 17, Sándorfalva, vezeti: Bán Imre (Kovács, Kőhalmi): – Antal Róbert barátom a hazaiak edzője, ráadásul öcsém, Lukács is Sándorfalván játszik, így nem is mondhatok mást, mint hogy hazai győzelem születik. Persze az erőviszonyok alapján is ez a papírforma.

A megyekettő programja


Hétvégi program, Csongrád megyei labdarúgó II. osztály, 26. forduló, szombat, 17 óra: St. Mihály (7.)–Bordány (4.), Szentmihály, vezeti: Ruzicska Máté (Savanya, Madácsi). Deszk (15.)–Tömörkény (9.), Deszk, vezeti: Förgeteg Lívia (Somodi, Dobó). Móravárosi Kinizsi (13.)–Balástya (11.), Móraváros, Halász József (Halász L., Kasza). Kiskundorozsma (2.)–Zsombó (14.), Kiskundorozsma, vezeti: Hideg Bence (Boros, Bereczki). Apátfalva (10.)–Nagymágocs (6.), Apátfalva, vezeti: Fekete Csanád (Kőhalmi, Gáleg). Baktó-Petőfitelep (16.)–Székkutas (8.), Baktó, vezeti: Brezovai Zoltán (Lászlai, Bába).

Vasárnap, 17: Csengele (3.)– Üllés (5.), Csengele, vezeti: Dobó Zoltán (Szalai, Virág). Csanytelek (12.)– HFC II. (1.), Csanytelek, vezeti: Kócsó Tibor Zsolt (Tihanyi, Török).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában