Egyperces

2016.05.12. 14:27

Mindennap ételt rendelt, ez mentette meg az életét

A Domino's dolgozóinak gyanús lett, hogy a 10 éve minden egyes nap ételt rendelő vendégük egy ideje nem jelentkezett.

Sarah Fuller, az egyik oregoni Domino's étterem menedzsere csapatával együtt minden törzsvendéget jól ismer. Ez volt a szerencséje annak a 48 éves, Kirk Alexander nevű férfinak, aki minden este tőlük rendelt ételt - írja a BuzzFeed.


Alexander 10 éve rendszeresen rendel, kedvence a csirkeszárny, a tészta, de szereti a szendvicseket és a pizzát is. Szinte minden este éjfél körül rendeli meg az ételt.


Szombat este nem érkezett rendelés Alexandertől, ezért a menedzser elküldött hozzá egy futárt, hogy megnézze, minden rendben van-e a férfivel. A futár hallotta, hogy megy a tévé, fényeket is látott, a kopogásra azonban senki nem felelt.


A futár értesítette a hatóságokat, akik Alexandert ájultan találták a földön. Azonnal kórházba vitték, állapota azóta stabil. Azt mondja, leírhatatlanul hálás az étterem dolgozóinak, akik még a kórteremben is meglátogatták kedvelt törzsvendégüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!