Életstílus

2016.04.27. 17:31

Megan Fox leállította a válását

Legalábbis az E! News hírportál szerint, aki szokás szerint egy jó barátot idéz.

Eddig mindenki azt találgatta, ki az a szerencsés fickó, akinek köszönhetően Megan Fox újra gyermeket vár, most pedig úgy tűnik, született egy támpont. Legalábbis az E! News hírportál szerint, amely azt állítja, hogy a színésznő egyelőre mégsem válik, mert egy új fejlemény más megvilágításba helyez mindent.

Fox és férje, Brian Austin Green sorozatszínész évtizedes kapcsolat után készültek búcsút inteni egymásnak, de a harmadik közös gyerek állítólag megfontolásra késztette őket. A portál szokás szerint egy jó barátot idéz, aki tudni véli, hogy bár a házasság nem volt tökéletes, a felek szülőnek nagyon is beváltak, és az újabb gyermek ismét összecementezheti kapcsolatukat.

A színésznő gyönyörű Versace ruhában sétáltatta meg a pocakját a ComicConon, azaz a geekek éves fesztiválján, ahol többek között új filmjéből, a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból című produkcióból is mutattak részleteket. A film készen van, nyár elején mi is láthatjuk.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!