Ország-világ

2016.04.27. 16:49

Mentőből szelfizett a baleset után: ˝szerencsére élek˝

Az autót vezető Uber sofőr a Snapchat sebességet mutató smart filterével készített fotókat, amikor a baleset történt. Az egyik áldozat perel.

Körülbelül 160 kilométeres óránkénti sebességgel haladt az az Uber sofőr, amikor három utasával együtt balesetet szenvedett egy Atlanta melletti autópályán. A kocsi rommá tört, egy utas maradandó agysérülést szenvedett - írja a Metro.

A férfi most perel: méghozzá a Snapchatet. A kocsit vezető Christal McGee ugyanis éppen a Snapchat sebességet mutató smart filterével készített fotókat, amikor a baleset történt. Ez a szűrő az aktuális sebességet mutatja, miközben fotózunk.


Christal első dolga a baleset után szintén a Snapchathez kapcsolódik: egy fotót posztolt magáról vérző fejjel, a mentőben fekve. A kép közepére azt írta: "szerencsére élek".

A sérült férfi ügyvédje azt mondja, céljuk, hogy a Snapchat kártérítést fizessen az ügyfelének. Az applikációt nemrég egy figyelmeztetéssel egészítették ki: "ne vezessen és fotózzon egyszerre!".

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában