Kultúra PRINT

2016.04.27. 14:15

Kulka János kikerült az intenzívről

Már csak úgynevezett szubintenzív ellátásra van szüksége a két hete stroke-ot kapott Kulka Jánosnak, aki egyre több szót tud kiejteni.

A Bors úgy tudja, a színész a körülményekhez képest kifejezetten jó kedvű, mosolygós és mindenkivel kedves. A lap kórházi információkra hivatkozva írja:

„A színésznek van is oka a jókedvre, mivel már kiengedték az intenzív osztályról, és ha kis mértékben is, de a két héttel ezelőtti stroke-ja miatt lebénult jobb karját is képes már mozgatni.

A gyógyuláshoz is elengedhetetlenül szükséges jó kedélyállapotát mutatja az is, hogy bár csak igen kevés szót képes még kiejteni, egy alkalommal, amikor egy ápoló a szobájába lépett, és elhúzta az ágyát takaró függönyt, Kulka mosolyogva köszöntötte: „Kukucs".

Ezen kívül „igen", „nem", „köszönöm", „jó napot" – egyelőre ennyi a színész szókincse, de látszik, szeretne még több szót kiejteni, és eközben sokat krákog.

A színészt szigorú, monitoros megfigyelés alatt tartják az Amerikai úti Országos Idegtudományi Intézet úgynevezett szubintenzív őrzőjében.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!