Szeged és környéke

2016.04.27. 12:45

19 és 21 éves drogkereskedőt fogtak a szegedi rendőrök

Alufóliába csomagolt fehér port, tablettákat és kristályos anyagot találtak a szegedi nyomozók annál a két férfinál, akiket elfogásukat követően őrizetbe vettek.

Munkatársunktól

Kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult ellenük eljárás.A szegedi nyomozók felderítő tevékenysége eredményeként a 19 és a 21 éves helybéli fiatalnál tartott házkutatás során alufóliába és önzárós tasakokba csomagolt fehér port, tablettákat és kristályos anyagot találtak. C. Balázst és P. Dánielt a rendőrök előállították, a talált kábítószergyanús anyagokat lefoglalták. A gyanú szerint egyikőjük a drogot értékesítette, míg a másik férfi a helyet biztosította a kábítószer csomagolásához, elosztásához és értékesítéséhez.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A két helybéli fiatallal szemben kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a gyanúsítottakat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Egy 20 éves szegedi férfival szemben is nyomozás indult kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt - írta a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!