Bulvár, celeb

2016.04.26. 15:17

Folytatás készül A dzsungel könyvéből és a Demónából

A dzsungel könyve folytatását ismét Jon Favreau rendezi, valamint Angelina Jolie is visszatér a Demóna következő részében.

Folytatás készül A dzsungel könyvéből, amelyet ismét Jon Favreau rendez, valamint Angelina Jolie is visszatér a Demóna következő részében - jelentette be a Disney.

A stúdió megerősítette, hogy készül a Mary Poppins folytatása is Emily Blunttal a főszerepben, a 101 kiskutya előzményfilmjében pedig Szörnyelláé lesz a főszerep. Tim Burton Dumbo-fimet rendez a stúdiónak, amely Reese Witherspoon főszereplésével egy Csingilingről szóló mozin is dolgozik - írta a BBC News.

Élőszereplős feldolgozás készül Madeleine L'Engle Időcsavar című regényéből, valamint E.T.A. Hoffmann 19. századi karácsonyi történetéből The Nutcracker and the Four Realms címmel, Dwayne Johnson pedig a Jungle Cruise című mozival érkezik a vászonra.

A Szörnyella-film forgatókönyvét A szürke ötven árnyalatát is jegyző Kelly Marcel írja, míg az Időcsavart Jennifer Lee dolgozza át a filmvászonra, aki korábban a Jégvarázs és a Rontó Ralph forgatókönyvén is dolgozott.

Az egyes filmek pontos megjelenési dátumát ugyan nem jelentette be a stúdió, de annyit elárult, hogy a mesékből készülő élőszereplős filmek évente, 2017 júliusában, 2018 áprilisában és 2019 decemberében jönnek ki, míg két másik, egyelőre cím nélküli alkotás 2018 márciusában és decemberben érkezik a mozikba.

A dzsungel könyvének új Disney-feldolgozására több mint 160 millió dollár értékben váltottak jegyet a bemutatása utáni első két hétben az Egyesült Államokban.

A Rudyard Kipling azonos című regényéből készült, CGI-t alkalmazó, élőszereplős film főszerepét, Mauglit Neel Sethi alakítja, az állatoknak olyan sztárok kölcsönözték a hangjukat, mint Bill Murray, Idris Elba, Ben Kingsley, Lupita Nyongío, Scarlett Johansson, valamint a néhai Garry Shandling.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!