Szeged és környéke

2016.04.26. 11:46

Vidám buktató a szegedi Hattyas soron

Szeged - Bokarándulás szmájlival - egy járdából kitüremkedő betonpúpra fújt fel valaki két szemet és egy mosolyt a Hattyas soron.

Kiss Gábor Gergő

Mintha az SZTE Sportközpontjának bejáratával szemben lévő betonkúp előre elnézést kérne a benne megbotlótól, rosszabb esetben kinevetné. Sötétben még veszélyesebb a helyzet, hiszen a nevető púpban bárki könnyen megbotolhat. Csodáljuk, hogy a múlt héten tartott Szegedi Egyetemi Napok alkoholtól felfokozott állapotba került közönsége közül senki nem bukott fel a vicceskedő akadályban.

 

 Nevető betonpúp a Hattyas soron. Vidáman okozhat rándulást. Fotó: Kuklis István

Nevető betonpúp a Hattyas soron. Vidáman okozhat rándulást. Fotó: Kuklis István

Két éve hasonló gonosz púpra hívta fel figyelmünket egy olvasónk az újszegedi liget Belvárosi híd felőli bejáratánál, ahol az aszfaltkitüremkedést valószínűleg egy fa gyökere idézhette elő. Ott a púpot valaki fehér festékkel öntötte le, de cikkünk után az illetékesek szélsebesen kijavították az aszfaltproblémát. Talán ők is tudják, hogy egy bokarándulás után napokig érezhetjük a kellemetlen, de enyhe fájdalmat egy-egy mozdulat után.

A sérülés nagyjából hat-hét nap után jön teljesen rendbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!