Szeged és környéke

2016.04.16. 12:19

Hétköznapi hősök az Oktogon Napokon

Szeged - Huszadik alkalommal rendezi meg az Oktogon Napokat a Sík Sándor Piarista Egyetemi Szakkollégium a Katolikus Házban és a szakkollégiumban.

Munkatársunktól

A rendezvény tegnap kezdődött. Az idei Oktogon Napok témája a „teljes ember". Tudományos és közéleti személyiségeket hívnak meg, hogy egy közös téma kapcsán fejtsék ki gondolataikat. Tegnap este [namelink name="Laár András"] tartott előadást Buddhizmus a mindennapi életben – a buddhista ember címmel a Katolikus Házban.


A mai napot a szakkollégiumban tartják, ahol reggel 9 órától [namelink name="Czagány Gábor"] református lelkész ad elő A Mátrix és ami mögötte van címmel, negyed 11-kor [namelink name="Görföl Tibor"] teológus mondja el Az élet teljessége – jézusi perspektívák című előadását, majd fél 12-kor [namelink name="Orosz Gábor"], a Hősök Tere kezdeményezés pszichológusa A hétköznapi hősiesség formái című előadását hallhatják az érdeklődők. További információk a [email protected] e-mail-címen.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!