Helyi sport

2016.03.30. 13:28

Ódry Tamás a hétvége sporthőse

A második hazai mérkőzését is megnyerte, így 2:1-es összesítéssel megszerezte a szerb jégkorongliga harmadik helyét a Tisza Volán Szegedi Vízmű együttese. A párharc harmadik, 6-5-re megnyert meccsén Ódry Tamás az NS Stars ellen két gólt szerzett és egy asszisztot adott.

Mádi József

Az esélyek alapján megjósolható volt, hogy a szerb jégkorongliga harmadik helyét az alapszakasz eredményei (10–4, 4–2) alapján a Tisza Volán Szegedi Vízmű szerzi meg. Ám az akkori két meccsel ellentétben három izgalmas találkozó után dőlt el a párharc az újvidéki NS Stars ellen: itthon két siker, idegenben vereség, így a végeredmény 2:1. A harmadik meccs hőse a három kanadai pontig (két gól plusz egy assziszt) jutott szegedi [namelink name="Ódry Tamás"] volt.

 

Ódry Tamás (balról) három pontot ért el. Fotó: Karnok Csaba

Ódry Tamás (balról) három pontot ért el. Fotó: Karnok Csaba

– A legelső mérkőzés óta jobban összeszoktak, légiósokat igazoltak, így erősebbek lettek az újvidékiek. A jégen érezhető volt, hogy a rájátszás első találkozóját megnyerjük, a másodikra foghíjasan utaztunk el, ki is kaptunk, de a mindent eldöntő meccsre összeszedtük magunkat. Ha előre megmondják, hogy itt végzünk, nem igazán fogadtam volna el, mert az előrelépés a döntő lett volna. A sorozatot megnyerő Partizan és a Crvena zvezda jobb csapat, mi viszont a többinél vagyunk jobbak, így a bronzérem reális. A szerb liga? Nincs nagy különbség a magyar MOL-liga alsóháza és a szerb bajnokság között – mondta Ódry.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában