Helyi sport

2016.03.30. 12:55

Pálinkó Attila a forduló gólvadásza

Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád megyei gólszerzőjét mutatjuk be. Pálinkó Attila (38) két találata pontot ért a Baktó-Petőfitelepnek a Deszk ellen (2-2).

Mádi József

Pontot szerzett a Deszk ellen a Baktó-Petőfitelep a Csongrád megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A bravúrhoz a játékos-edző [namelink name="Pálinkó Attila"] két találata kellett.


– A meccs előtt tíz perccel derült ki, hogy a cukrász kapusunkat nem engedik el a húsvéti zsongás miatt, így a középpályás [namelink name="Szél Tibor"] állt a kapuba. Tisztában voltunk azzal, hogy a Deszk az esélyes, és mindössze egyetlen cserénk volt, aki sérüléssel küzdött. Mégis sikerült egy pontot szerezni, mert a vendégek a tudásuk alatt játszottak, míg mi küzdöttünk – mondta Pálinkó, aki játékos-edző és elnök is.


A villámgyors játékos 0–1 után fordított.


– Előbb a bizonytalankodó védőt szereltem le, és lőttem a kapuba, majd egy szabadrúgás után fejeltem a rövidbe. Nincs szponzorunk, fizetjük a pályabérlést, önellátók vagyunk, az átlagéletkor 35-36 év, a célunk viszont a bent maradás, hogy mi dönthessünk a jövőnkről – mondta Pálinkó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában