Egyperces

2016.03.29. 13:26

Minden vagyonát eldrogozta a Happy Gang énekese

A Happy Gang frontembere megjárta a poklot, pszichiátrián is kezelték. De Moha túl van a nehezén, és szeretne újra színpadra állni.

A három fiú, Mohaman, Cory és Vitamin pillanatok alatt jött, látott és győzött. Lá­nyok ezrei rajongtak a bandáért, amely 1999-ben állt utoljára ilyen formában színpadon - idézi fel a Bors.

Az együttes 2011-ben újra összeállt, de a frontember, Mohaman nélkül állt színpadra. A Bors munkatársának így mesélt a kálváriájáról.

– A 2016-os esztendőt csak arra szánom, hogy anyagilag összeszedjem magam, és visszatérjek a zeneiparba – kezdte Mohaman, aki nagy árat fizetett a hirtelen jött sikerért.

– A Happy Gang valójában ugródeszka volt ahhoz, hogy megvalósítsam a gyermekkori álmaimat: rapzenével foglalkozzak. Rengeteg pénzem volt, amit úgy, ahogy volt, fel is éltem. Amíg volt pénzem, addig haver voltam, aztán amikor elfogyott a della, akkor hirtelen eltűnt mellőlem mindenki. Én közben eldrogoztam mindenem. Volt, amikor napokig haza sem találtam, közben otthon várt a feleségem és a gyerekem. Rá is ment a kapcsolatom – vallotta be Moha zavarba ejtő őszinteséggel.


Akkor kapott észbe, amikor már nem csak a családját, hanem az addig felhalmozott összes pénzét is elvesztette.

– Miközben letettem a szereket, elkezdtem a fénytesttel, energiagyógyászattal, sámánizmussal, a ninccsel és a semmivel, illetve a dimenzióutazásokkal ismerkedni – mesélt az őt megmentő ezoterikus tanokról.

A tanfolyamon újra rátalált a szerelem, amiből gyermek is született. Ám ennek a kapcsolatnak is vége szakadt.

- Egy ideig eltűrte, hogy hallom az univerzum hangjait, később azonban már bolondnak nézett. Közben anyám tanácsára megfordultam a pszichiátrián is, mert azt hitte, meghülyültem, amikor mondtam neki, hogy hallom a hangokat – mesélte Mohaman, aki az­óta már elhagyta az intézményt, és rendezte a kapcsolatát édesanyjával. De úgy érzi, még mindig van mit tennie, hogy megtalálja azt az utat, amiért e világra született.

– Újra azt akarom csinálni, amit annak idején: színpadon állni és szórakoztatni a közönségemet.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!