Helyi sport

2016.03.24. 14:18

MOB: díjazták Jászapáti Petrát

Nők a Sportban és Média díjakat adott át kedden Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke a MOM Kulturális Központban. Előbbi kategória juniordíját Jászapáti Petra, a Szegedi Korcsolyázó Egyesület versenyzője kapta.

Munkatársunktól

A lillehammeri ifjúsági téli olimpiai játékokon [namelink name="Jászapáti Petra"] a rövidpályás gyorskorcsolyázók egyéni 500 méteres versenyében és a nemzetközi vegyes váltóval is ezüstérmet nyert. Emellett azt is kiemelték, hogy a 17 esztendős tehetség 2015-ben a 3000 méteres felnőtt váltó tagjaként világbajnoki 5. lett és Európa-bajnoki bronzérmet is nyert.


A MOB Nők Sportjáért díjat a belgrádi Európa-bajnokságon aranyérmes felnőtt női vízilabda-válogatott tagjainak nyújtották át. Ebben a kategóriában az Életműdíjat Kiss Lenke 328-szoros magyar válogatott kosárlabdázó érdemelte ki. Különdíjat kapott [namelink name="Gyarmati Anna"] snowboardos, valamint [namelink name="Kocsis Árpád"], a Budapest Sportiroda ügyvezető versenyigazgatója.


Az újonnan alapított, SportEMBER posztumusz MOB Média különdíjat első alkalommal [namelink name="Papp László"] háromszoros olimpiai bajnok ökölvívónak ítélték oda, mert a méltatás szerint kiváló kapcsolatot ápolt a médiával, s a legjobb példája annak, hogy mennyire fontos egy sztár és a sajtó kapcsolata. Az elismerést a fia, Papp László vette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában