Makó és környéke

2016.02.29. 10:23

Újabb baleset a rákosi úti kereszteződésnél

Hétfőn reggel 8 óra körül ismét baleset történt abban a kereszteződésben, ahol a Rákosra vezető út találkozik az M43-as sztrádáról levezető úttal.

Szabó Imre

Friss: A helyszínelés és műszaki mentés 10 óra előtt véget ért. A forgalom mostanra folyamatos a 430-as út érintett szakaszán. A Makói Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a közlekedési esemény körülményeit. 


Szemtanúk szerint a Makóról Rákos felé tartó metálzöld Peugeot sofőrje nem adott elsőbbséget, ezt követően a nyugati irányból érkező kamion nekiütközött. Az autó kidöntött egy közlekedési táblát, az eleje és a bal oldala csúnyán összetört, az út melletti árokba sodródott. A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a mentők, a tűzoltók és a rendőrök, a helyszínelés teljes útzár mellett folyik. A Peugeot sofőrjét mentő vitte el.

 

Újabb baleset a rákosi úti kereszteződésnél


 

2011 óta ezzel együtt 34 balesetet jegyeztek fel, ezek közül 3 volt halálos, összesen 4-en vesztették életüket ezen a helyen. Az önkormányzat a kezdetektől szeretne itt körforgalmat, mindeddig hiába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!