Egyperces

2016.02.16. 19:39

Tisztelt szülők! Ne iskolába jövet szívják el a jointot!

A tanárok szóbeli kérése hatástalan volt, így az iskola igazgatója levelet írt.

munkatársunktól

Egy manchesteri általános iskola igazgatója levélben kérte a szülőket, hogy mutassanak jó példát a gyerekeknek - írja a Metro.


Történt ugyanis, hogy több jelzést is kapott az iskola a szülőktől, hogy egyes szülők kábítószeres cigit szívnak, a csikket ráadásul az iskola területén dobják el. 


Ha a panaszok továbbra sem szűnnek, az iskola értesíteni fogja a hatóságokat - áll a levélben, amelyben kérik a renitens szülőket, hogy legyenek tekintettel arra, hogy az iskola közintézmény, és az ott tapasztalt dolgok példát kell, hogy jelentsenek a diákok számára.


Hogy pontosan hány szülőt érint a drogozás, azt nem tudni, de a leveket minden szülő megkapta. A rendőrség a cikk szerint fokozott jelenlétet ígér a következő hetekben.


Az igazgató a lapnak elmondta, hogy nagyon sok remek szülő gyermeke jár az iskolájukba, és szeretnék, ha ez így is maradna. "Nem szabályozhatjuk, hogy az emberek mit csináljanak, de mindenkinek figyelembe kell venni, hogy ez a tanulás helye. Vannak dolgok, amiket nem engedhetünk megtörténni az intézményben." - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!