Csongrád és környéke

2016.02.10. 12:17

Egy forintért adnak egy négyzetméter telket

Csongrád - A csongrádi Pázmány Péter utcában, az Attila, Egyetértés, Csáki György és Széchenyi utca által határolt tömbben, illetve később akár Bokroson is négyzetméterenként 1 forintért adnak el építési telket - határozott a képviselő-testület.

Munkatársunktól

Arról egyeztettek, hogyan tudnák támogatni azokat, akik a családok otthonteremtési kedvezményével (CSOK) szeretnének építkezni. A Pázmány utcában hat eladó önkormányzati telek található, ott már van érdeklődő. – Meg is felelnek a CSOK feltételeinek, visszaköltöznének Csongrádra – közölte [namelink name="Bedő Tamás"] polgármester. Azért, hogy a város egyéb területein is legyenek fiatal családok, a történelmi városrészben, illetve a városközpontban a bontásra szánt, vagy még felújítható ingatlanokra nagyobb támogatást adna az önkormányzat, a részleteket a február 18-i ülésre dolgozzák ki. Márciusra pedig átgondolják, hogyan tudná az önkormányzat segíteni azokat a lakosokat, akik már nem tudják kihasználni az otthonteremtési kedvezményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!