Kecskemét és környéke

2016.01.31. 11:52

Frontális ütközés az 5-ös főúton: ittas sofőr miatt halhatott meg két ember

A másik autóban csak a sofőr utazott, őt súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A baon.hu úgy tudja, egy üres whiskys üveg hevert a sofőr mellett. Sokkoló fotók!

Munkatársunktól

A baleseti helyszínelést 12 óra 5 perckor befejezték a rendőrök. Az út teljes szélességében járható - közölte a rendőrség.

A baon.hu információi szerint egy Renault Thalia és egy Opel Astra ütközött össze. A Thalia két utasa, egy 75 éves asszony és egy 47 éves férfi beszorultak a roncsba, a lajosmizsei és a kecskeméti tűzoltók emelték ki, de az életüket már nem lehetett megmenteni. Úgy tudják, hogy az elhunytak délegyháziak, anya és fia. A portál szerint valószínűsíthető, hogy a Lajosmizse felé tartó Opel vezetője tért át a szemközti sávban. Az Opel mellett egy üres whiskys üveg hevert, információik szerint a sofőr ittas volt.

Frontális ütközés az 5-ös főúton: ittas sofőr miatt halhatott meg két ember. Fotó: MTI/Donka Ferenc - GALÉRIA


Korábban


Két személyautó frontálisan összeütközött az 5-ös főút 71-es kilométerénél vasárnap reggel 9 óra 10 perc körüli időben. Lajosmizse közelében vasárnap, ketten meghaltak - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Hürkecz Zoltán tájékoztatása szerint a baleset következtében az egyik autóban ülő két ember a helyszínen életét vesztette, míg a másik gépkocsi vezetője, aki egyedül utazott, súlyosan megsérült.


Az érintett útszakaszt a rendőrök a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, kerülni a környező földutakon lehet. A baleset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja - írta a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!